Huwelijk

content_bruiloftTrouwen bij Het Bonte Paard

Het Bonte Paard is een officiële trouwlocatie en bovendien kan er ook ’s avonds getrouwd worden. Een bruidspaar dat ’s avonds getrouwd is wil graag hun ervaring delen:.

“Wij hadden een duidelijk beeld voor ogen van onze trouwdag. Geen standaard dag maar wel een groot avondfeest. “
De dag begon om 14.30 uur met familie en een aantal vrienden. Na een welkomstdrankje hebben we foto’s gemaakt. Het was gelukkig prachtig weer, dus we konden heerlijk buiten zitten. Om 16.30 uur zijn we aan tafel gegaan voor een heerlijk driegangen diner. Onze avondgasten hadden we om 19.00 uur uitgenodigd en kregen bij binnenkomst een kopje koffie.
We wilden niet kiezen wie er wel en wie niet bij de ceremonie konden zijn, dus dit was een super oplossing. In totaal waren er 120 gasten aanwezig. In de zaal was een mooie opstelling gemaakt onder de grote kroonluchter, met een rode loper door het gangpad. Om 19.30 kwamen wij als bruidspaar binnenlopen. We hadden de band gevraagd om de muziek tijdens de ceremonie te verzorgen. De gitarist speelde akoestisch ons nummer toen we binnen kwamen, wat het moment extra bijzonder maakte.
“Het was niet zo stijf, met originele verhalen van onze getuigen en we hebben zowel gelachen als gehuild.”
Tijdens de ceremonie hebben we een mix van statafels en stoelen neergezet; familie, getuigen en beste vrienden konden zitten en de rest van onze gasten stonden aan statafels en zaten op barkrukken. Daarna werd dit allemaal afgebouwd en werd er een dansvloer gecreëerd. We hebben eerst nog een kwartiertje felicitaties in ontvangst genomen en daarna kon de feestavond beginnen.. We hebben een geweldige dag gehad, tot in de puntjes verzorgd.” Een aanrader voor iedereen!”

Bij Het Bonte Paard is dit nu ook voor jullie mogelijk. Met of zonder dagprogramma, jullie kunnen het indelen zoals je zelf wilt. Heel geschikt als jullie er geen lange dagbruiloft van willen maken. Bovendien spaart het de kosten van een extra trouwlocatie uit. Uiteraard zijn er wel kosten voor de ambtenaar en huwelijksrecht, zie hiervoor www.Rijssen-Holten.nl.
Voor meer informatie neem contact op met Het Bonte Paard 0548.361202

Arrangementen en prijslijst: